Diskussion:C.N. Overgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Emblem-star.svg Artiklen C.N. Overgaard har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 40, 2020.

Stock post message.svg Huskeliste for C.N. Overgaard: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Galleri[redigér wikikode]

Jeg er ikke klar over om det er alle CN Overgaards værker der er vist i artiklens gallerier, men umiddelbart tænker jeg det er lige i overkanten med billeder og lignende i artiklen? Tøndemageren 23. apr 2020, 18:02 (CEST)

Det er LANGT fra alt blandt Overgaards kunstneriske virke, der er vist endsige repræsenteret i galleriet (blandt andet er de talrige arbejder til Frederiksborg Slot ikke vist i galleriet pt.), og i betragtning af kunstnerens multitalent og spændvide og artiklens sigte med at beskrive dette, finder jeg det på ingen måder irellevant eller 'i overkanten' med den viste gallerisektion. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 2. aug 2020, 11:07 (CEST)

Svigersøn?[redigér wikikode]

Under "Vonsild Kirke 1898" står nævnt svigersønnen Carl Ludvig Pedersen. Hvem var han gift med? Da C.N. Overgaard ikke havde et ubegrænset antal døtre, så peger pilen vel nærmest på Abelone? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 3. aug 2020, 18:40 (CEST)

Kære Ole Jeg har forsket i C.N.Overgaard i over 5 år og han er min oldefar. Carl Ludvig Pedersen er malermester og gift med Abelone i 1909. Alle viste billeder er C.N.Overgaards værker. Jeg har endnu ikke og andre bør heller ikke lægge billeder fra Frederiksborg Slot, da der skal tilladelse fra museet. Det er jeg ved at indhente. Men hvis i allerede har fået lov, er det bare fint.

Med mange hilsner Allan Overgaard