Diskussion:CAF Champions League

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Samtlige noter handler om hvad der står på engelsk. Hvordan kan dette være relevant? (Skrev 109.232.72.49 (diskussion • bidrag) 5. dec 2011, 15:25‎. Husk at signere dine indlæg.)

Tja, det er i hvert fald ikke godt, at artiklen delvis er på engelsk. Som du ser øverst, opfordres der også til, at en bruger gennemgår artiklen og får det på plads. Artiklen er tydeligvis søgt oversat fra den tilsvarende udgave på engelsk Wikipedia, men den, der gjorde dette, har ikke været alt for god til engelsk og har så søgt at afhjælpe problemet på den måde. Men noter bør generelt bruges til at referere til kilder for nogle af de udsagn, der står i artiklen, og disse kilder kan sagtens være engelsksprogede.
Hvis du har lyst og evner, må du meget gerne tage hånd om problemerne i artiklen; i modsat fald må vi vente på, at en anden tager opgaven op. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. dec 2011, 17:34 (CET)