Diskussion:Cabinet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Samme ord som kabinet.

Det kan bruges om et lands regering (evt. om de ministre som står regeringschefen nærmest), men der ses ingen grund til at skrive cabinet blot fordi man taler om den franske regering.

Sebastjan


Men på kabinet siden er forklaringen lillestue?

Det har vist ikke noget med regeringer at gøre. Kunne du ikke give en forklaring på alle betydninger på kabinet siden og så lave cabinet til en omdirigeringsside? --Christian List 7. Mar 2003 kl.14:55 (CET)


Jeg har omarbejdet art. Kabinet. Men jeg er betænkelig ved at skrive/revidere artikler om emner som jeg ikke er hjemme i.

Sebastjan


Det har jeg ingen betænkeligheder ved. Det er netop en af styrkerne ved dette projekt. Hvis du laver lidt fejl hist og pist, så skal nogen andre nok rette det med tiden (du har for eksempel rettet mange fejl, som andre har begået). -- Christian List 7. Mar 2003 kl.15:27 (CET)


Jeg må bekende at jeg ser helt anderledes på sagen. Alt for ofte har jeg set at unøjagtige oplysninger (for at sige det pænt) er blevet taget for gode varer og blevet gentaget så ofte at de ikke let kan korrigeres. (For et ekstremt eksempel, se Viaticum.) Jeg ser min opgave (hvis jeg har nogen) ikke i at deltage i letfærdigheders udbredelse, men i efter evne at prøve at stoppe dem.

Sebastjan

En beundringsværdig opgave. Jeg respektere fuldt ud denne holdning og vil gerne takke dig for din store indsats. Jeg foreslår at vi laver en side med henvisninger til sider, der er leksikografiske problemer med, ligesom vi har en vedligeholdelsesside til stavefejl. --JøhP 7. Mar 2003 kl.16:29 (CET)

Kære Jan Pedersen, - En fortræffelig idé! Jeg har faktisk en lang, klassificeret liste over artikler som jeg finder er problematiske. Hvis en side som foreslået oprettes, kan jeg overføre min liste dertil.

Hilsen, Sebastjan