Diskussion:Cambodja

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Cambodja er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Cambodja: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

"Men det betød også, at befolkningen, som var stærkt traumatiseret efter 4 års folkemord, som man regner med kostede mellem en tredjedel og en fjeredel af befolkningen livet, ingen trøst kunne hente igennem deres religion."

Det er så nært propangisdisk at det ikke er sjovt. Et ligeså tåbeligt argument kunne være: De kunne bare havdet lade være med at være munke - deres religion slog dem ihjel. Slet den sidste linje og søg på http://scholar.google.com/scholar?hl=da&lr=&client=firefox-a&q=cambodia+genocide&btnG=S%C3%B8g. Nogen gange kan det betale sig at læse! (Skrev 85.82.251.193 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

USA og Cambodja[rediger kildetekst]

Hej. Det ville være relevant at tilføje info om USAs støtte til Khmer Rouge efter den Vietnamesiske invasion og især om USAs nylige militære støtte og fællestræning med den Cambodjanske hær. Det sidste set i lyset af den tiltagende konflikt mellem Kina og USA. RhinoMind (diskussion) 24. mar 2018, 14:25 (CET)

Der mangler også information på den danske Wikipedia om USAs bombetogter over Cambodja under Vietnamkrigen og den Cambodjanske Borgerkrig. Der er en del der kunne oversættes fra den engelske Wikipedia i den sammenhæng hvis nogen har lyst til at gå igang med det. RhinoMind (diskussion) 24. mar 2018, 14:28 (CET)