Diskussion:Caspar Phillipson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Når jeg kigger på historikken til denne artikel, har jeg lidt svært ved at se, at der skulle være tale om en "hej mor". Så vidt jeg kan se, så er det eneste, brugeren med samme navn som personen her, har gjort, at tilføje et billede (som der så mangler en licens på, men det er en anden sag) til en artikel, der for længe siden er oprettet af en anden bruger og udvidet af en tredje. Det er vel ikke urimeligt, at personer, der finder en artikel om sig selv, tilføjer et billede til artiklen? Eller for den sags skyld retter faktuelle fejl, hvis der er sådan nogen? --Heelgrasper 15. jun 2007, 04:17 (CEST)

Du har helt og aldeles ret, og jeg har fluks fjernet hejmor-skabelonen igen. Jeg troede at det var en nyoprettet artikel og smækkede derfor {{hejmor}} på, men det var en fejl - jeg glemte at se historikken. Se i øvrigt også Brugerdiskussion:Casparphillipson. -- JGC 15. jun 2007, 06:19 (CEST)
Det ville være glimrende hvis nogen gennemgik artiklen og ryddede op i den, og hvis Caspar gør det selv, synes jeg ikke at der er noget i vejen med det. Der er for mange modsigelser (hvornår kommer Det milde smerte?) og løse ender (hvad er Hjem til fem for noget?) i den. Årstal for teaterproduktionerne ville hjælpe. Billedet er i øvrigt tusind gange flottere end det i IMDb! Og tak for det, Caspar!--Hartmut Haberland 16. jun 2007, 09:29 (CEST)