Diskussion:Celle (biologi)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.
Searchtool.svg Artiklen Celle (biologi) har gennemgået en evaluering, som nu er blevet arkiveret. Der kan du muligvis finde ideer til, hvordan du kan forbedre denne artikel.
Stock post message.svg Huskeliste for Celle (biologi): rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste


Den nuværende side celle er rettelig celle (biologi).

Der er bare også betydningen celle (lille rum), f.eks. (klostercelle og fængselscelle).

Samt ikke at forglemme den Nordtyske by Celle (Tyskland).

Villum Sejersen 15. nov 2003 kl.08:00 (CET)

Siden og samtlige henvisninger er nu flyttet. Villum Sejersen 27. nov 2003 kl. 04:20 (CET)

Hvis nogen tid har evner kunne en hel eller delvis oversættelse fra samme opslag i den Engelske version af Wikipedia måske være en god ide? Den er i hvert fald forholdsvis velskrevet og omfattende. Mvh. Jesper Drud Nielsen

Burde sætningen om at DNA`et findes inde i kromosomerne ikke rettes til kromatiderne, da dette jo er tilfældet størstedelen af tiden? Kromosomerne fremtræder jo kun ifb med celledelingerne, som foregår i meget forskelligt tempi for de enkelte celler. Andreas Skjæmt Andersen

Kromosomerne findes altid, de er bare ikke altid kondenserede nok til at kunne ses lysmikroskopisk, så det behøver ikke at blive rettet af den grund.

Har givet artiklen en større overhaling. Den er baseret på den engelske artikel om celler. --Henjar 19. jun 2007, 18:03 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 29. sep 2007, 00:19 (CEST)

Specialiserede celler i flercellede organismer[redigér wikikode]

Artiklen mangler at diskutere specialiserede celletyper i flercellede organismer. Sakkura 7. okt 2007, 22:57 (CEST)