Diskussion:Cesc Fàbregas

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Den skal helt klart sammenskrives. Det er jo den samme person. Han hedder jo rigtig Francesc Fabregas og ikke kun Cesc, det bliver han bare kaldt. Skynd jer at få dem sammenskrevet. --Giissel 4. nov 2007, 17:02 (CET)

De to identiske artikler er nu sammenskrevet og historikken samlet under (hvad der ser til at være) hans "fortrukne" spillernavn Cesc Fàbregas.--Froztbyte 5. nov 2007, 23:00 (CET)

POV[redigér wikikode]

Flere afsnit er klart ikke-neutrale, med alt for mange fantastiske superlativer. Sandman888 21. feb 2010, 12:15 (CET)