Diskussion:Chris Benoit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Wrestling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Wrestling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af wrestlingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

POV[rediger kildetekst]

De seneste redigeringer udført af Bruger:Chris Benoit følger ikke neutralitetsprincippet. Der er tilføjet en del spekulative oplysninger uden kildeangivelser - og selve det at brugeren har samme navn som artiklen tyder også på en lidt for tæt forbindelse (da artiklens Chris Benoit er død er det ikke en selvbiografi, men det er måske en superfan). -- JGC 24. sep 2007, 13:54 (CEST)

Halvdelen af artiklen er uforståelig... Der mangler tegnsætning, og artiklen virker lidt som om den ikke er skrevet af en neutral person. Måske dette burde ændres? --Gungner 20. nov 2007, 02:44 (CET)

Du er mere end velkommen til at gå i gang. Der er ganske rigtigt mange problemer med artiklen som den ser ud nu. -- JGC 20. nov 2007, 09:18 (CET)
Jeg har slettet en del, først og fremmest "kampreferaterne", der var fyldt med POV, uforklarede og uoversatte udtryk og uden kilder. Det resterende er ikke for godt og bør omskrives, f.eks. i retning af den engelske artikel. --Sir48 (Thyge) 23. jan 2008, 14:51 (CET)

hvem har slettet alt hvad jeg har skrevet om Chris Benoit? (Skrev 217.116.248.4 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du nu læste siden i stedet for at slette de tidligere diskussioner, så kunne du måske få et svar. --|EPO| 23. jan 2008, 18:59 (CET)

Fjern spæringen, jeg beder jer.[rediger kildetekst]

I Chris Benoit mangler der mange informationer.

Der står ikke engang noget om hans død.

Jeg ved ikke om det er meningen at jeg skal skrive dette herpå.

Jeg forstår nu godt hvordan det skal skrives ind. Jeg har fået hjælp af sir48.

Bruger: Chris Benoit

Hej Chris Benoit. Hvis du har forstået baggrunden for at dine tidligere redigeringer blev fjernet og artiklen blev skrivebeskyttet, kan vi godt fjerne beskyttelsen igen. Som nævnt før er du mere end velkommen til at bidrage med oplysninger om virkelighedens Chris Benoit - bare du respekterer de retningslinjer der gælder for alle artikler (og bidragsydere) herinde. Det er derfor meget væsentligt at du husker at skrive neutralt om personen. Du kan referere hvad andre har sagt om hans liv og død, og du kan skrive "kolde fakta" som ikke er værdiladede; men du må ikke gå ind og gætte eller komme med "førstehåndsforskning" - som fx din egen vurdering af hans position eller årsagen til hans selvmord.
Husk også de råd du har fået på din diskussionsside mht. forhåndsvisning og beskrivelse af ændringer. Det gør det mange gange lettere at overskue og vurdere dine bidrag hvis du følger disse råd.
Held og lykke med redigeringen - jeg fjerner beskyttelsen umiddelbart herefter. --JGC 30. jan 2008, 11:59 (CET)

Jeg vil nu først og fremmest takke jer for at i har fjernet skrivebeskyttelsen.

- Jeg vil gå igang med at skrive om hans død og hans karriere.

Jeg har lige skrevet at Chris Benoit også har fået Best Technical prisen i 1994.

Jeg vil også gerne skrive videre på tragedien.