Brugerdiskussion:Chris Benoit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Chris Benoit!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen JGC 24. sep 2007, 12:55 (CEST)


Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

-- JGC 24. sep 2007, 13:36 (CEST)

Hej Chris - læs venligst de tip du får (if you can't read Danish then make a comment/reply in English). Du må i øvrigt også gerne reagere på {{POV}}-markeringen af Chris Benoit (kommenter på Diskussion:Chris Benoit). -- JGC 24. sep 2007, 14:01 (CEST)
Jeg skal for anden gang råde dig til at følge ovenstående tips. Jeg er sikker på, at det ville gavne alle parter, hvis du i det mindste begyndte at anvende forhåndsvisning. Så kan du lære at beskrive dine ændringer efterfølgende. --|EPO| 25. sep 2007, 16:22 (CEST)
Er der en mulighed for at du snart benyttede dig af forhåndsvisning? --Froztbyte 25. sep 2007, 16:36 (CEST)
Forhåndsvisning er en vidunderlig funktion, som du med stor nytte kan benytte dig af. Prøv bare at trykke på knappen "Forhåndsvisning", der er placeret til højre for knappen "Gem side", men til venstre for knappen "Vis ændringer". Læs mere om funktionen på denne side. --|EPO| 25. sep 2007, 17:58 (CEST)
Det er nu syvende gang, at du opfordres til at beskrive dine ændringer og anvende forhåndsvisning. Er syvende gang mon lykkens gang? --|EPO| 29. feb 2008, 16:37 (CET)

Læs de råd du får[redigér wikikode]

Hej Chris. Jeg og flere andre brugere har nu i tre dage forsøgt at få dig i tale her på diskussionssiden. Du har ikke svaret på de henvendelser der er givet via diskussionssiden, og heller ikke fulgt de råd du har fået. Hvis du fortsætter med at redigere uden at reagere her, kan du blive blokeret. Det ville være rart hvis du ville bruge et par minutter her samt på Diskussion:Chris Benoit inden du fortsætter med flere redigeringer af Chris Benoit. -- JGC 27. sep 2007, 18:21 (CEST)

Nonsens[redigér wikikode]

Hvis man opretter en artikel for at indsætte diverse tilfældig kode, så er det at betragte som noget ubrugeligt vås, der normalt betragtes som hærværk. Du er nu blokeret i to timer, hvor du passende kan læse diverse guides og hjælpesider omkring Wikipedia. --|EPO| 27. sep 2007, 18:47 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Et fælles projekt[redigér wikikode]

Hej Chris Benoit - eller hvad du nu hedder. Du har fået adskillige beskeder og advarsler via siden her, uden på nogen måde at reagere på det. Derfor er du nu blokeret - i første omgang blot i 10 minutter, men det kan forlænges hvis du bare fortsætter uden at reagere når den er udløbet.

Der er flere problemer med dine bidrag til Chris Benoit. Først og fremmest er artiklen meget langt fra at være neutral i sin synsvinkel. Det er derudover problematisk når du gemmer redigeringer uden at beskrive dem og uden at anvende forhåndsvisning - som fx de 87 redigeringer på mindre end 3 timer den 25 september. -- JGC 10. dec 2007, 15:53 (CET)

Hej Chris Benoit: Se også mit svar til dig på min diskussionsside. Mvh --Sir48 (Thyge) 24. jan 2008, 15:51 (CET)

Svar[redigér wikikode]

Hej Tarique. Jeg vil bare lige fortælle at jeg har svaret på dit spørgsmål - se min diskussionsside. --JGC 21. mar 2008, 19:57 (CET)

Diskussionssider[redigér wikikode]

Hej Tarique, som udgangspunkt skal man lade alt hvad der står på en diskussionsside stå, man kan arkivere gamle diskussioner på sin egen diskussionsside, hvis man synes de har stået fremme længe nok, men man må ikke slette indlæg på andres diskussionssider, sådan som du har gjort på JGCs diskussionsside. Derfor har jeg gendannet til versionen før du begyndte at slette/rette i indlæggene. -- Danielle 23. mar 2008, 08:42 (CET)

Ovenstående gælder også for ens egen disksussionsside. Hvis du synes diskussionerne er blevet uoverskuelige eller uaktuelle, kan du arkivere dem - men du skal lade være med bare at fjerne dem. Se også Hjælp:Diskussionssider. --|EPO| 25. mar 2008, 23:15 (CET)