Diskussion:Christel Schaldemose

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 29. dec 2006 kl. 01:38 (CET)

Redigeringer af 80.161.56.74 / Bruxelles1[redigér wikikode]

Børnenes navne og alder er blevet tilføjet første gang af Bruger:Bruxelles1 og igen to gange af den anonyme Bruger:80.161.56.74. Disse brugere har udelukkende skrevet i denne artikel, så det tyder på spin. Jeg mener børnene er privat info som ikke er relevant for Wikipedia. Hendes mand hedder ikke Schaldemose, men Ib Lindstrøm ifølge google-søgning på ("christel schaldemose" "Ib Lindstrøm") --Casper 2. maj 2009, 17:36 (CEST)