Diskussion:Christian Eugen-Olsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Både Bruger:Knud Winckelmann og Bruger:Medic hævder at Christian Eugen-Olsen er ridder af dannebrog af men vil ikke redegøre for hvorfor de mener det. På Wikipedia:Kriterier for biografier#Prismodtagere_og_andre_h.C3.A6drede står der Dannebrogsriddere er automagisk notable, men kigger man på Dannebrogordenen#Udformning er Dannebrogordenens Hæderstegn netop ikke en ridderorden (den er lige under). Har man en ubeskreven forvaltningspraksis på Dansk Wikipedia, eller er det bare Knud og Medic der kører sololøb? --188.120.84.168 10. jan 2015, 11:59 (CET)

I første linje over hans udmærkelser, står der Kommandør af 1. grad af Dannebrogordenen. Det er dér han er ridder, faktisk klassen over selve riddertitlen (Dannebrogordenen). Du har ret i at hæderstegnet ikke er helt så fint, men han er altså ridder. --Jørgen (diskussion) 10. jan 2015, 12:53 (CET)