Diskussion:Christian Pihl Pedersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Lolland-Falster Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lolland-Falster, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Lolland-Falsterrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg har flyttet denne tekst væk fra artiklen. Det er en stor omgang "ros" uden kilder:

"Den unge offensive komet har siden som helt ung været i mange klubber kikkerter[Kilde mangler]. Stort set alle SAS-liga klubber samt europæiske topklubber som Ajax, PSV, [[Arsenal], Manchester City osv. har i flere omgange prøvet at headhunte talentet til sig selv[Kilde mangler], men på trods af flere lokkende bud, valgte han at blive på Falster og modne sig igennem Alliancens unge rækker, hvor han var en yderst velset dreng af trænere og medspillere[Kilde mangler]. Christians åbenlyse talent er et stort en af slagsen[Kilde mangler]. Hans hurtighed ses sjældent, hans teknik skræmmer modstanderne, og hans pensum af tekniske lækkerier er uhørligt[Kilde mangler]. Udover dette er han fysisk stærk. Alt i alt kan det siges at Christian Pihl Pedersen besidder et stort talent. De lokale borgere i Nykøbing Falster kender godt til talentet og med den rette motivation og held, så vil de danske folk snart have et uhørt talent på vej mod stjernerne.

Drømmedebut kunne det have været, men skader undervejs i kampen fik Wieghorst til at tøve at sætte talentet ind og derved har han stadig debuten til gode."--MGA73 18. aug 2008, 17:18 (CEST)