Diskussion:Chrysler Group LLC

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Dette er reelt den tredje udgave af firmaet, hvor den første var Chrysler Corporation, derefter DaimlerChrysler, Chrysler Group LLC.

Chrysler er udelukkende bilmærket, hvor Chrysler Group er selskabet der ejer mærket, sammen med andre mærker.

Ang. den foreslåede flytning[redigér wikikode]

Jeg forstår godt begrundelsen bag anmærkningen, men forstår til gengæld heller ikke hvorfor de andre Wikier gør det på deres måde. Chrysler, bilmærket, og Chrysler Corporation/DaimlerChrysler/Chrysler Group er to forskellige enheder. Jeg gjorde det på den her måde, fordi det er nu engang sådan som Chrysler selv gør det. Chrysler er bilmærket, Chrysler Group er så ejeren i øjeblikket. At lægge firmaoplysningerne ind under Chrysler giver ingen mening, da selskabet ALDRIG har været kaldt blot "Chrysler", men bilmærket har. På engelsk wiki starter de også med Chrysler, der handler om Chrysler selskabet, og bilerne er så begravet på [[en:Chrysler (division)}]], som der ikke linkes til en:Chrysler (disambiguation), men skal findes langt inde i teksten om Chrysler Corp. Og de har så ovenikøbet seperate sider for DaimlerChrysler og Chrysler Group LLC (hvor der peges på fra disambig, men pejer blot tilbage til Chrysler).

Men når det drejer sig om Daimler delen af selskabet starter de korrekt nok på en:Daimler-Benz AG, men fortsætter så i en gang dobbelkonfekt på både Daimler og Chrysler siden, og ender til sidst på en:Daimler AG.

Jeg siger ikke at tingene SKAL gøres på min måde, jeg mener bare at det er mere logisk, når nu bilmærkerne kastes rundt mellem forskellige ejere. Da Chrysler idag er en paraplyorganisation, kommer problemet med at betragte dem som det der skal linkes til fra Chrysler. Pga den måde at gøre det på er Chrysler bilmærket Chrysler (division), mens Dodge og Jeep blot er Dodge og Jeep, selvom de også er divisioner under Chrysler.

Det kan så rimeligt nemt rettes til at følge de andre wikiers mystiske måde at gøre det på, jeg mener blot det er ulogisk og upraktisk, og det gør artiklerne afsindigt lange. --Metalbunny 9. maj 2010, 23:39 (CEST)

Svar her : Wikipedia:Landsbybrønden/Chrysler_her_eller_der#Chrysler_her_eller_der (kort: arbejd blot videre med planen) -- Mvh PHansen 10. maj 2010, 07:56 (CEST)