Spring til indhold

Wikipedia:WikiProjekt Italien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:Italien
Italiens nationalvåben

WikiProjekt Italien er et Wikipedia-projekt med det formål at forbedre artikler omhandlende emner i forbindelse med Italien.

Artikler der skal udvides

[rediger kildetekst]

Nye artikler (tilføjet manuelt)

[rediger kildetekst]

Assessment

[rediger kildetekst]

Artiler der tilhører projektet kan vurderes til Stub, Start eller B-artikler, alt efter indholdets længde og kvalitet. Der indsættes denne kode |klasse=Stub ind i skabelonen på artiklens diskussionssiden. Skabelonens kode ser sådan ud, før artiklen er blevet vurderet: {{WPItalien}} En start-artikels kode skabelonkode ser således ud: {{WPItalien|klasse=Start}}

Alle, der har intresse for projektet kan foretage vurderingen ud fra den generelle kvalitetsvurdering. Når artiklen er blevet vurderet til B, så kan den forbedres/udvides endnu mere og dernæst kan den indstilles til Lovende artikel osv.

Artikler, der er blevet vurderet lægger sig i en bestemt kategori, således at man kan få et overblik over hvor mange artikler der findes af stub-kvalitet (dvs. meget korte artikler) osv.

I skabelonen nedenfor ses en oversigt over hvor mange artikler dette projekt har i hver kvalitetskategori og hvor mange der mangler assessment.

Italienartikler
FA FA 1
GA GA 6
Lovende artikel LA 12
B 30
Start 173
Stub 1.486
Liste 0
Ikke-vurderede 1963
Total 3.671


Skabeloner

[rediger kildetekst]

Projektrelaterede

[rediger kildetekst]
  • {{WPItalien}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt Italien og placeres på artiklens diskussionsside - {{WPItalien}} fremkalder:
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • {{IT-stub}} benyttes til stubartikler, der endnu ikke er omfattet af nedenstående skabeloner.
  • {{IT-bygningstub}} benyttes til stubartikler om italienske bygningsværker og seværdigheder.
  • {{IT-geostub}} benyttes til stubartikler om italiensk geografi.

Infobokse og sideboks

[rediger kildetekst]


  • {{Lang-it}} benyttes for at linke til italiensk (sprog) når en italiensk oversættelse nævnes - {{Lang-it|oversættelse}} fremkalder: italiensk: oversættelse.
  • {{It sprog}} benyttes ved eksterne henvisninger - {{It sprog}} fremkalder: (italiensk).

Tilføj dit navn til denne liste ved at bruge *{{bruger|dit brugernavn}}