Diskussion:Citroën C-Airdream

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flere af formuleringerne i artiklen er tydeligvis skrevet med stor kærlighed til bilen - så stor kærlighed, som man har, når man ønsker at sælge den. Artiklen er i øvrigt overhovedet ikke tilrettet efter Wikipedia. Derfor de to skabeloner. --Palnatoke 7. mar 2007 kl. 16:49 (CET)


pkt. 1 Jeg har ikke placeret denne artikel for at sælge bilen -jeg er blot en dreng på 16 år(og i øvrigt eksisterer bilen slet ikke endnu) der er ufatteligt betaget af dette køretøj. Jeg synes at det jeg har skrevet inkluderer detaljer der er meget relevante for at forstå hvad det er for et slags køretøj.

pkt. 2 Jeg kan ikke se hvorfor artiklen ikke "passer" ? der er utallige artikler på Wikipedia der er meget mere sparsomme, end denne?? --Allebrugere 7. mar 2007 kl. 17:03 (CET)

At du er "ufatteligt betaget" af dette køretøj er ret tydeligt. Beskrivelsen af køretøjet virker nærmest som taget fra et salgskatalog. Du bør anvende nogle mere beskedne formuleringer, der objektivt beskriver, hvordan køretøjet ser ud. Se også Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt.
Der er ganske rigtigt temmelig mange artikler, der er meget mere sparsomme end din. Men det gør hverken denne eller de andre artikler bedre. Snarere tværtimod. Du bør formatere artiklen efter Stilmanualen. --|EPO| 7. mar 2007 kl. 17:09 (CET)


Sådan... Nu har jeg modificeret teksten of rykket lidt rundt i opsætningen og mere kommer om lidt --Allebrugere 7. mar 2007 kl. 18:49 (CET)

Det pyntede en hel del. Men den skal lige pudses lidt mere og have noget formatering før den er helt fin. Men fortsæt endelig det gode arbejde. Vil prøve at rette artiklen lidt til selv. --|EPO| 7. mar 2007 kl. 19:25 (CET)

Artiklens navn[rediger kildetekst]

Skal artiklen ikke flyttes til Citroën C-Airdream, jf. den engelske: Citroën C-Airdream, som også har et billede. [ C for concept ? ] -- Mvh PHansen 7. mar 2007 kl. 19:35 (CET)

godt at den blev flyttet til C-airdream!! Det var bare fordi at jeg tog udgangspunkt i det "link" der går fra artiklen "citroen"... Jeg har forsøgt lidt med en infobox..men det lykkedes ikke helt..desværre...--Allebrugere 7. mar 2007 kl. 19:47 (CET)

Jeg tror du skal bruge denne som udgangspunkt: Skabelon:Infoboks flod og læs mere her Skabelondiskussion:Infoboks flod - pas på med Biler / biler - jeg tror den er følsom over for store og små bogstaver. Og prøv at vænne dig til en anden formatering end html. Du kan øve dig på Skabelon:Sandkasse. "Forhåndsvisning" og "Beskrivelse" er også nyttige; så bare arbejd videre med projekt "{{Infoboks biler" -- Mvh PHansen 7. mar 2007 kl. 20:05 (CET)