Wikipedia:WikiProjekt Biler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genveje:
WP:BIL
WP:BILER
Genveje:
WP:CAR
WP:CARS
Asceni Excalibur.jpg Velkommen til WikiProjekt Biler 07 ABS.jpg

WikiProjekt Biler er et slags paraplybegreb, der dækker over en gruppe wikipedianere, som har organiseret sig for at forbedre den danske Wikipedias dækning af biler. WikiProjektet har to store afdelinger:

  • Bil-departementet er et underdepartement af AA-Taskforce, som har til mål at sikre at bil-relaterede artikler er repræsenteret blandt de lovende, gode og fremragende artikler. Her lægges der fokus på at få enkeltstående artikler op på et ekstraordinært højt kvalitetsniveau.
  • Car Strike Force (nogle gange bare CSF, WP:BIL, WP:BILER, WP:CAR eller WP:CARS) har som mål at standardisere og generelt forbedre artikler som har forbindelse til biler, såvel som at oprette manglende artikler.

Der er endnu ingen tydelig adskillelse mellem de to afdelinger, så alle anbefales bare at hjælpe til hvor de kan. Tilføj venligst ting der skal gøres i den relevante sektion, og fjern dem igen når de er gjort.

Artikler med udmærkelser[rediger kildetekst]

Målet for Bil-departementet er at få så mange bilrelaterede gode og fremragende artikler som muligt. For at en artikel kan blive fremragende skal den have gennemgået en række trin:
LA Trin I: Lovende artikel Hvis en artikel er af en vis kvalitet kan den udnævnes til en lovende artikel
Exquisite-kwrite.png Trin II: Evaluering Når først en artikel er lovende, har den brug for en evaluering hvor andre wikipedianere kan komme med kommentarer om hvad der skal til for at gøre artiklen anbealet
GA Trin III: Nominering Efter en endt evaluering, kan artiklen endelig nomineres til god artikel
GA Trin IV: God artikel Er der ved afstemningen konsensus om at artiklen er værdig, kan den endeligt udnævnes til anbefalet artikel
FA Trin V: Nominering Endeligt kan artiklen nomineres til fremragende artikel
FA Trin VI: Fremragende artikel Er der ved afstemningen konsensus om at artiklen er værdig, kan den endeligt udnævnes til fremragende artikel

Artikler som bør forbedres[rediger kildetekst]

Hvis du synes en artikel skal forbedres, så føj den venligst til nedenstående liste med *[[Artiklens navn]]:

Artikler som skal oprettes[rediger kildetekst]

Hvis du synes der mangler en eller anden bilrelateret artikel, så føj den venligst til nedenstående liste med *[[Artiklens navn]]:

Værktøjskasse[rediger kildetekst]

Crystal Clear app package utilities.png I værktøjskassen kan du finde, eller placere, links, tips eller andet smart du har fundet, og som kan hjælpe WikiProjekt Biler på et generelt plan.
Link Artikler Kommentar

Sæt dig på listen ved at tilføje *{{bruger|dit brugernavn}}:

Aktive deltagere[rediger kildetekst]

Inaktive deltagere[rediger kildetekst]

Skabeloner[rediger kildetekst]

  • Smid huskelister ind på diverse diskussionssider
  • Sæt {{WikiProjekt Biler}} eller {{WPB}} øverst på artiklens diskussionsside for at lede interesserede til dette projekt.
  • Brugerboksentusiaster kan sætte {{Bruger WikiProjekt Biler}} for at vise at de er deltager i dette projekt.