Diskussion:Cross (løbesport)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne side bør slettes, da cross (eller cross country) officielt ikke længere er kendt som terrænløb. Desuden linkes der også fra de tilsvarende sider på de andre sprog til den danske side ved navn [cross]

Det ville være mere hensigtsmæssigt,at lave en omdirigering fra terrænløb til cross --dddmortenbbb 21. feb 2008

Enig. De to artikler overlapper hinanden. Dog er jeg lidt mere i tvivl om, hvorvidt den ene eller anden artikel skal beholdes. --|EPO| 21. feb 2008, 16:20 (CET)
Man skal vel om alle omstændigheder sammenskrive dem inden en af dem kan slettes? --Sabbe 21. feb 2008, 16:21 (CET)

Jeg har lavet en fyldesgørende artikel om Cross Country, så denne kan passende blot henvise til den anden... --dddmortenbbb 21. feb 2008

Artiklerne er nu sammenskrevede til artiklen Cross country (med lille c), da jeg ikke mener, at der er belæg for at anvende stort C. --|EPO| 21. feb 2008, 16:44 (CET)

Blot et undrende spørgsmål[redigér wikikode]

Hedder det virkelig blot Cross country og ikke andet? Jeg blev noget overrasket over ikke at finde en artikel om skiløb da jeg klikkede ind på artiklen. -- Danielle 21. feb 2008, 17:29 (CET)