Diskussion:Cykas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Navngivning[rediger kildetekst]

Vi har to rækker af artikler i øjeblikket:

og

Hvilken navngivning er mest korrekt, Cykas eller Koglepalme? Den ene artikelrække skal vel bringes til at redirecte til den anden.
--Mikael V 14. jul 2006 kl. 23:16 (CEST)

Tak for din årvågenhed. Vi bruger bogen Anbefalede plantenavne som reference (så vidt den rækker!), og den kalder slægten og de omtalte arter for Cykas. Derfor bør artiklernes indhold samles i den førstnævnte række, mens den sidste bør omdannes til henvisninger. Det fremgår i øvrigt også, at den sidste række er ældst, for den overholder ikke de vedtagne retningslinjer for plantenavne (som kræver, at det danske navn alene skal være titel i artiklerne).--Sten Porse 14. jul 2006 kl. 23:26 (CEST)
Ok. Så må de andre bringes til at redirecte.--Mikael V 14. jul 2006 kl. 23:31 (CEST)