Diskussion:DBBFs pokalturnering for herrer 2016-17

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Al ære og respekt for basketball og pokalfinaler, men et farverigt og detaljeret kampreferat som det ser ud (+22Kb) nu hører ikke hjemme på wikipedia, som ikke er et sportsmagasin. Lad os de de nøgne kendsgerninger: hold, spillere, kampens udvikling i tal, pausestillinger, topscorere, antal fejl, evt. statistik for scoringstyper, rebounds osv. -- Staunited (diskussion) 7. feb 2017, 01:05 (CET)

Jeg var lidt inspireret af de amerikanske artikler man finder om Superbowl osv. Det kan godt være at den blev lidt for subjektiv i beskrivelserne af spillene, men jeg forsøgte blot at gøre det mere spændende at læse. Det kan naturligvis blot rettes til. Så er meningen også at jeg vil forsøge at arbejde lidt med nogle skabeloner, som for at få en bedre forståelse for dem. Men du er meget velkommen til at rette i sproget, hvor du synes det bliver for farverigt
PS ved du hvordan man redigerer i den der runde 16 skabelon? Niclaszsh (diskussion) 7. feb 2017, 01:21 (CET)
Jeg ser ikke noget umiddelbart problem i at have en omfattende artikel om en finale, men man kan diskutere, om den omfattende beskrivelse af finalen ikke hører hjemme i en selvstændig artikel, så der i denne her artikel står en noget kortere beskrivelse af finalen, så hele turneringen i højere grad får vægt (givet overskriften på artiklen) - så kan der henvises til finale-artiklen med "uddybende", se fx UEFA Champions League 2004-05#Finale. Mvh. Arne
Det synes jeg er en god idé. Jeg mener dog at man i så fald skulle gøre denne her artikel til "Finale" artiklen, da den hele vejen igennem har fokus på de to finale hold, og så kan jeg skrive en artikel om selve turneringen bagefter. Jeg er ikke på Wikipedia kyndig at jeg kan ændre i navnet for artiklen, men det er der måske nogle andre der kan? Niclaszsh (diskussion) 8. feb 2017, 12:28 (CET)
Jeg kan godt flytte den, men det kan du også selv, hvis du vælger Flyt under Mere-knappen øverst, lige til venstre for søgefeltet. Sig til, hvis det driller dig. Efterfølgende bør du nok reducere lidt i de mere overordnede elementer fra turneringen; fx skal det store skema med vejen til finalen nok ikke med, højst en kort beskrivelse af finalisternes vej. I hvert fald er det vigtigt at undgå for meget overlap, idet man dog samtidig skal huske på, at de to artikler, der på sigt vil blive, skal kunne læses uafhængigt af hinanden. Mhv. Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. feb 2017, 13:36 (CET)
Jeg er lige i gang med at skrive frem og tilbage med DBBF omkring nogle billeder og de rå data på kampen her, men også fra de tidligere år, så jeg kan skrive nogle flere artikler. Jeg venter lige med at flytte rundt på artiklen indtil jeg ved hvad jeg kan få fra dem :-) Niclaszsh (diskussion) 8. feb 2017, 23:29 (CET)