Diskussion:DLR/LL

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet[rediger kildetekst]

Så vidt jeg kan se, kan dette emne umuligt have krav på en artikel for sig selv. Evt. kan det blive et afsnit i en artikel om Nørre Nissum Seminarium, hvad det så end er. --PhoenixV 4. feb 2007 kl. 16:56 (CET)

Måske kan den opdeles? Det har jeg ihvertfald skrevet på. --Lhademmor 7. feb 2007 kl. 12:51 (CET)
Ja, det giver mening. Lad os håbe, at en, der ved noget om emnet, smutter forbi på et tidspunkt. --PhoenixV 7. feb 2007 kl. 13:24 (CET)
Jeg synes, at vi blot skal flytte artiklen til Nørre Nissum Seminarium eller hvad det rigtige navn nu end er. Det nævnte lærestuderendes råd er jo tæt knyttet til seminariet og så længe ingen har bevist, at der er en masse notabelt at skrive om rådet, så længe synes jeg ikke, at der er behov for en selvstændig artikel. --MGA73 22. sep 2008, 09:11 (CEST)
Jeg har fjernet opdelingsforslag, da artiklen ikke indeholder noget om Nørre Nissum Seminarium. Jeg har sat {{Uencyklopædisk}} på for at få en diskussion af hvad vi skal gøre med artiklen. --MGA73 27. sep 2008, 21:56 (CEST)
Der er i forvejen en artikel med lemma Lærerstuderendes Landskreds, og under denne artikel kan det meget vel anføres, at der på de enkelte læreruddannelsessteder er et DLR = De Lærerstuderendes Råd. For det er vel næppe noget, der kun vedrører ét seminarium (eller rettere taler man vist nu om læreruddannelsen ved en given professionshøjskole). — Ved at tilføje passende oplysninger om generelle forhold til artiklen om Lærerstuderendes Landskreds bliver nærværende artikel overflødig og kan slettes. Hilsen --Hans Christophersen 27. sep 2008, 22:15 (CEST)
— Jeg har nu skrevet artiklen Nørre Nissum Seminarium og inkorporeret en passus, som jeg mener er tilstrækkeligt dækkende som erstatning for nærværende artikel, og desuden er der link til Lærerstuderendes Landskreds, som jeg efter nærmere gennemkigning mener er fuldt dækkende om forholdene. -- Derfor mener jeg, at nærværende artikel kan instilles til at blive slettet af en administrator. Hilsen --Hans Christophersen 28. sep 2008, 12:25 (CEST)