Diskussion:Danmarks filmhistorie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har sat en QA-markering på denne artikel fordi der sprogligt set er store mangler, der gør artiklen forholdsvis svær at afkode. Samtidig er der en total mangel på wiki-links. Indholdsmæssigt er den sikkert udmærket.--Heelgrasper 24. maj 2005 kl. 23:22 (CEST)

Artiklen er efter min mening så forelsket i dansk film, at det er lige før, den er at betragte som en reklame og derfor burde slettes. At dømme ud fra artiklen, har dansk film været én lang succeshistorie uden kriser, konflikter eller skuffelser af nogen art. Og påstanden om, at Det Danske Filminstitut "støtter filmproduktionen uden skelen til filmens kommercielle muligheder", er ren ønsketænkning. En kritisk, saglig gennemskrivning ville hjælpe. --Cineclopedia 23. mar 2008, 22:52 (CET)
Jeg har forsøgt at rydde lidt op, så der ikke er brug for et POV-skilt. --Cineclopedia 5. maj 2010, 15:59 (CEST)[svar]

Artikel navn[rediger kildetekst]

Jeg ville foretrække følgende navn på artiklen: "Dansk filmhistorie". --Villy Fink Isaksen (diskussion) 31. dec 2020, 16:55 (CET)