Diskussion:Dansk Center for Organdonation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Trade
Jeg kan se, at du og Nico har vurderet, at min artikel om Dansk Center for Organdonation ikke er neutral, og at jeg er for tæt på centret til at skrive en artikel om det.
Jeg har fuld forståelse for, at det kan være et problem, og jeg har derfor bestræbt mig til det yderste på at være neutral i min beskrivelse af DCO. Hvis der er passager der alligevel ikke er det, skal de naturligvis omskrives.
De oplysninger, der er blevet skrevet ind i artiklen, er de oplysninger, skoleelever, gymnasieelever og studerende ofte ringer til centret for at få. Derfor er det både relevant og hensigtsmæssigt at de ligger på Wikipedia.
Da DCO ikke har nogen økonomiske interesser og ikke forfægter noget bestemt synspunkt, har DCO ingen reklameinteresser i artiklen. Som det fremgår af artiklen er centret finansieret over finansloven.
Det vil derfor glæde mig, om du vil kigge artiklen grundigt igennem, og genoverveje om den er egnet til Wikipedia. Jeg formoder, at det er min præsentation af mig selv, der har fået Nico til at reagere med en "Tæt på". Det var måske klodset af mig. For DCO er problemet, at der sandsynligvis aldrig er nogen uden for centret, der finder på at skrive om dem.

Nu jeg har dig, vil jeg gerne spørge dig om noget andet:
Den artikel, der ligger på Wikipedia om hjernedød er stærkt misvisende, ifølge de læger, der er tilknyttet DCO, og som selv regelmæssigt foretager hjernedødsundersøgelser. Jeg arbejder i samarbejde med dem på en ny artikel. Vil det også være en "Tæt på", hvis jeg skifter den gamle ud?, og vil det være i orden at lægge en midlertid, men retvisende, artikel på, indtil den nye er klar?

SStidsen 21. sep 2011, 10:32 (CEST)

Hej SStidsen. Det er kun Nico, der vurderede artiklen som tæt på (jeg ændrede kun kategorien). Og ang. Artiklen om hjernedød så vil de ikke være en Tæt på, hvis du sammen med nogle læger hos DCO erstatter den nuværende artikel med en midlertidig udgave også bagefter erstatter den med dit udkast til en ny artikel om Hjernedød som ikke er så misvisende, så længe du ikke fjerner iw (Du kan evt. lave udkastet og den midlertidige udgave her:Bruger:SStidsen/Sandkasse). Hvis du vil have noget inspiration til den nye artikel kan du også prøve at se den engelske udgave af siden også oversætte noget derfra. Mvh. --Trade 21. sep 2011, 10:44 (CEST)

Hej Trade
Min fejl. Jeg er ny og misforstod tagget. Da jeg søgte på siden var den væk, og derfor formodede jeg, at det betød, at siden var slettet. Jeg må have lavet en stavefejl i søgningen.
Jeg har lagt en henvisning hertil hos Nico, så emnet ikke skulle diskuteres hos både ham og dig. Håber, det er ok? SStidsen 21. sep 2011, 10:56 (CEST)

Det er ok, det er der mange der gører. Mvh. --Trade 21. sep 2011, 10:59 (CEST)
(redigeringskonflikt) Hej SStidsen - og velkommen her; Med al respekt for jeres projekt, er jeg nødt til at sige at vi er meget bestemte med hensyn til vores princip om at en organisation ikke skal tegne billedet af sig selv eller dens projekt. Vi oplever daglig samme argumentation som din, og det er umuligt at vurdere hvor det er reelt og ikke; Når man er inde i et projekt, vil man altid være tilbøjelig til at se subjektivt på det, og derfor fastholder vi det, fremfor at havne på et skråplan af mellemtoner. Se også: Wikipedia:Selvbiografier der også handler om virksomheder og organisationer og Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt. Noget andet er at emnet absolut er notabelt, så mon ikke der kommer andre wikipedianere ind over og gennemgår teksten så skabelonen med tiden kan fjernes. Denne diskussion bør forøvrigt flyttes og foregå på Diskussion:Dansk Center for Organdonation. mvh. - Nico 21. sep 2011, 11:00 (CEST)