Diskussion:Dansk Ungdoms Fællesråd

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tilladelse[rediger kildetekst]

VRT Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet arkiveret i Wikimedias VRT-system.
Kontakt venligst en person med brugerkonto til systemet, hvis denne tilladelse ønskes bekræftet. Link til tilladelse (VRT-konto kræves).

Tilladelsen gælder det indhold fra http://www.duf.dk, som indhold som brugeren 'Mench' lægger på Wikipedia. --MGA73 14. nov 2011, 21:26 (CET)

Spm. om hjælp[rediger kildetekst]

Er der nogen her der kan hjælpe?

Jeg har nu i flere dage prøvet at lave en - syndes jeg selv - god og retvisende artikel om Dansk Ungdoms Fællesråd her på wikipedia. Men hver gang jeg retter et eller andet er der en anden bruger der går ind og sletter eller skriver at det er uencyklipædisk og ikke høre hjemme. Jeg har søgt at gøre hvad jeg kan for at give et billede af hvad DUF er og hvad vi arbejder med.

Jeg vil derfor bede folke om, istedet for at slette eller bare markere som en dårlig artikel, at rette i den i stedet for hvis der er ting der ikke er "rigtige".

Jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvorfor der bare slettes når andre lægger artikler ud. Det handler jo om at vi her kan dele viden, ikke slette hinandens.

Med håb om hjælp

Alexander H. Nepper Journalist Dansk Ungdoms Fællesråd Afd. for Politik og Kommunikation (skrev Alexnepper (disk. • bidrag) 8. jan 2008, 10:34. Husk at signére dine indlæg.)

Hej Alexander Nepper. Jeg har sat skabelonen {{uencyklopædisk}} på artiklen, fordi sprogbrugen minder mere om den, man anvender i en brochure og mindre om den, man bruger i en encyklopædi. Der er slet ikke tale om, at artiklen markeres som "dårlig", men at omtalen bør tilrettes i den rigtige, neutrale og saglige retning. Problemet er måske, at du er lidt for tæt på artiklens emne - det skal man også være forsigtig med. Men lad endelig være med at fjerne den skabelon, før vi er blevet enige om det - det bliver let til en redigeringskrig, som vi absolut ikke ønsker. Diskussion om indhold og formuleringer skal føres her, når der viser sig at være forskellige opfattelser.
Jeg kan ikke se, at der er slettet noget, som du siger, medmindre du henviser til, at du rettede "DUF's" til "DUFs". Det førte jeg tilbage, idet jeg tolker RO således, at der skal apostrof på forkortelser, der ikke udtales (man skriver USA's, DUF's men NATOs, NASAs osv).
Et lille PS! Du kan indsætte din brugerunderskrift ved at trykke på underskriftsikonet i redigeringslinjen foroven (det midterste ikon i almindelig visning)
--Sir48 (Thyge) 8. jan 2008, 12:10 (CET)

Hej Sir48

Jeg vil meget gerne rette elementer i teksten til. Da jeg ikke går ud fra at du er uenig i al teksten vil jeg meget gerne have at du skriver præcis hvor det er, at du mener der skal rettes til - og hvordan! Denne "kamp" om hvad der skal stå hvor kan trætte ud i uge vis, hvilket er uholdbart for os alle sammen. Lad os derfor finde de knuder der måtte være og løse dem op. Jeg har idag rettet lidt i teksten for at få den til at være mindre rosenrød og rosende.

--Alexnepper 9. jan 2008, 14:52 (CET)

Alexander Nepper

Hej igen. Det er fint, at du har skåret lidt ned på roserne. Når du efterlyser, hvad der skal stå, kan jeg pege på, at der stadig står temmelig meget på "upræcist niveau" (demokrati er godt - børn og unge er truede, men er også fremtiden osv). Alle de hensigtserklæringer, missionserklæringer eller målsætninger må samles til et enkelt, kortere afsnit. Derudover vil jeg efterlyse mere præcise oplysninger om bla. 1. foreningens stiftelse og historie. Vigtige personer i foreningen. 2. foreningens organisation og økonomi 3. foreningens aktiviteter/handlingsplaner (ikke: DUF vil arbejde for det eller det, men hvordan DUF gør det). Håber, at dette er til hjælp. Mvh --Sir48 (Thyge) 10. jan 2008, 02:33 (CET)

Hej igen igen. Tusinde tak for dine indputs. Jeg kan se hvad du mener, og har i dag prøvet at rette det til så det blive endnu bedre end det "allerede" var. Jeg håber at du finder ændreingerne acceptable.

--Alexnepper 10. jan 2008, 11:14 (CET)