Diskussion:Dato

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Oversigt?[redigér wikikode]

Kære alle andre, der ser dette

Det er nok bare mig, der ikke kan finde det: Jeg søger wikipedia-siden (hvis den findes), hvor årets dage er oplistet, så man kan se, hvad der skete lige præcis den dag upåagtet årstallet (eller anført i parentes). Jeg har også prøvet i den engelsksproglige udgave, men fandt kun frem til årstalsoversigten. Det er meget muligt, jeg har overset den, og måske er det også muligt, at den oversigt slet ikke findes. Det er der nok nogen af jer, der ved (hermed også sagt, at jeg er helt ny som bruger, der redigerer/skriver, men dog ikke ellers). Hvis man vil vide det, så kom det sig af, at jeg ville se lidt tilbage på det triste år, 2016, musikalsk set. Måske ligefrem finde nogle lyspunkter... På forhånd tak!

Vh. Franz (skrev FEJannsen (diskussion • bidrag) 25. feb 2017, 06:54‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Franz, det lyder lidt, som om du efterspørger to forskellige ting, men i hvert fald findes der dels en kort oversigt over begivenheder i 2016 og dels en oversigt over begivenhederne i januar uanset år:
Hvis du vil gå endnu grundigere til værks, er der oversigter for hver dato:
Endelig er der en kategori over artikler vedrørende musik i 2016:
De tilsvarende sider på den engelske Wikipedia er selvfølgelig endnu mere omfattende. God fornøjelse. :-) Vh. SorenRK (diskussion) 25. feb 2017, 18:44 (CET)