Diskussion:De græske guders stamtræ

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.

når Eros optræder to steder så det fordi Eros er den fysiske sjæl af kærligheden. (skrev Haabet (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kilder[redigér wikikode]

Hvad er kilden til dette stamtræ? Og var det alment udbredt i oldtidens Grækenland? Jeg spørger i det artiklens brugbarhed IMO er meget lav uden en uddybning af disse spm. --Ktp72 27. sep 2007, 22:06 (CEST)

Konventering til en.wiki stamtræ?[redigér wikikode]

Ville det ikke være en ide at konventere stamtræet til noget lignende det engelske stramtræ? Det virker mere overskueligt (skrev Nickbakkegaard (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Både og, syntes den her er mere detalieret. TherasTaneel (diskussion) 18. jul 2013, 02:11 (CEST)

hvor er?[redigér wikikode]

hvad med Hypnos og Thanatos? de er da sønner af Nyx? og Hebe, Ker, Momos, Eris, Philotes og Nemesis? de skulle hvist også være børn af Nyx? (skrev 89.239.194.109 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

De havde kaffepause da den blev skrevet. :P Se evt. foregående indlæg. TherasTaneel (diskussion) 18. jul 2013, 02:11 (CEST)

Flot arbejde[redigér wikikode]

Imponerende stamtræ! Magnus bjerg (diskussion) 30. nov 2015, 12:27 (CET)