Brugerdiskussion:TherasTaneel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 17. Oct 2020 05:30

We sent you an e-mail[redigér wikikode]

Hello TherasTaneel,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Hurtigsletning[redigér wikikode]

Der findes også en skabelon {{Chikane}} til hurtigsletning af den slags. --Madglad (diskussion) 20. okt 2020, 11:05 (CEST)

Musikhenvisninger - liste over den kunne være[redigér wikikode]

Hej. Jeg har lavet en liste over steder, hvor skabelon {{Musikhenvisninger}} kunne være, med listen Bruger:Steenth/lister/musikhenvisninger mangler. Kan du bruge den? --Steen Th (diskussion) 1. nov 2020, 10:48 (CET)

Hejsa @Steenth: Ja, jeg så den ved et tilfælde og har overvåget den allerede. Ved du om der er nogen tidshorisont på hvornår infobokse viser alder ved nulevende personer (via {{Wikidata-tid}} måske?) Desuden, kunne eksterne henvisning-skabeloner på en eller anden måde vise P1810, hvis der er angivet et andet navn end artikelnavnet, f.eks. Kylie Minogue? Iøvrigt ser SoundCloud og Behind The Voice Actors ud til at være kursiveret. TherasTaneel (diskussion) 1. nov 2020, 16:33 (CET)
Hej! Jeg havde planlagt at ændre {{Wikidata-tid}} i foråret til at kunne vise alder for nulevende personer, men havde glemt det igen indtil nu. Jeg kan gøre det indenfor de næste dage. {{Musikhenvisninger}} og de andre skabeloner som bygger på Modul:External links, burde også kunne bruge P1810. Jeg vil kigge på det bagefter. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. nov 2020, 17:12 (CET)
Perfekt :) TherasTaneel (diskussion) 1. nov 2020, 17:15 (CET)
Nu har Kartebolle (Dipsacus fullonum) svaret på den meste. Omkring kendt som (P1810) - jeg har tænkt det samme. Og det er godt at få kodet funktionalitet, så kan se alder på levende personer. Om rapporten - jeg lige havde kigget på den en sidste gang inden gav besked videre. --Steen Th (diskussion) 1. nov 2020, 20:16 (CET)

Hærværk fra ip-bruger[redigér wikikode]

Jeg har ændret din velkomsthilsen til en ip-bruger. En anonym bruger, der ikke bidrager med andet end gentagent hærværk har ikke brug for instruktion i hvordan Wikipedia fungerer. Vedkommende har behov for at vide at nu stopper vedkommende. Ellers stopper vi vedkommende. --Madglad (diskussion) 24. nov 2020, 15:20 (CET)

Jeg har tidligere fået at vide man skulle starte ud med den første, lige meget om det så egentlig var en vandalkonto, men jeg er enig. Tja, det ville være rart om der var nogle admins online, som gav en hurtig blok istedet, men de hænger åbenbart ikke op træerne. TherasTaneel (diskussion) 24. nov 2020, 15:29 (CET)
Den urealistisk positive tilgang til problemet har jeg også hørt rygter om. Jeg ved ikke om den er skrevet ned nogetsteds, i så fald bør det laves om. Jeg konstaterer i hvert fald til min tilfredshed, at jeg ikke er den eneste, der kan finde på at skride direkte til test2 og test3. Og at administratorer også blokerer misdædere uden at de har været igennem test→test2→test3. Face-smile.svg /Madglad (diskussion) 24. nov 2020, 15:36 (CET)
Jeg har blokeret en bruger, som du spottede. Og tak for det. Da det eneste bidrag var at slette 83000 tegn.--Ramloser (diskussion) 24. nov 2020, 18:06 (CET)
@Ramloser: Må jeg venligst gøre opmærksom på Wikipedia:Politik for blokering og bandlysning og Hjælp:Vejledning for administratorer#Taksering af blokeringer. En uges blokering af en IP-adresse efter 4 hærværksredigeringer synes betydeligt mere end hvad retningslinjerne siger. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. nov 2020, 18:20 (CET)
Måske på tide at opdatere disse urealistiske vejledninger. --Madglad (diskussion) 24. nov 2020, 18:25 (CET)
Vejledningerne er ikke opdateret siden oprettelsen for 14 år siden og følges af gode grunde ikke i dag. En opdatering, der bringer dem tættere på virkeligheden, er tiltrængt. Men det er nok en diskussion, der bør føres på en anden diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 24. nov 2020, 18:32 (CET)