Diskussion:Den Internationale Domstol

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
FN Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt FN, et forsøg på at koordinere oprettelsen af FN-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg mener primært at have hørt denne domstol omtalt som "Den internationale domstol i Haag". --Palnatoke 18. jan 2006 kl. 13:16 (CET)

Mig bekendt er der ingen betydningsmæssig forskel på 'Holland' og 'Nederlandene'. Men de færreste anvender den gammeldags form 'Nederlandene': Man har været på ferie i Holland, etc.! Derfor vil jeg opfordre til, at der skrives: "Den Internationale Domstol i Haag i Holland." --Solange 13. mar 2009, 16:28 (CET)

Det har været diskuteret mange gange, men konklusionen er, som du nævner, at Holland er det almindeligt brugte i Danmark, skønt det måske formelt set ikke er helt korrekt. Jeg retter det her. --Arne (Amjaabc) 13. mar 2009, 22:52 (CET)