Diskussion:Den gode, den onde og den grusomme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Emblem-star.svg Artiklen Den gode, den onde og den grusomme har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 45, 2015.
Stock post message.svg Huskeliste for Den gode, den onde og den grusomme: rediger · historik · overvåg · opdater
  • "Handling"-afsnittet har nogle stave- og sprogfejl (resten af artiklen er ikke tjekket)
  • Der kunne bruges nogle billeder. Jeg ved, at plakater mm. sandsynligvis ikke er mulige, men man kunne overveje billeder af nogle af de medvirkende osv. --Arne (Amjaabc) 15. nov 2009, 18:56 (CET)
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Exquisite-kmenu.png Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.