Diskussion:Den guddommelige Komedie

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Burde afsnittet uddrag være her? Hvis originalteksten er public domain burde den placeres i wikisource, med en henvisning dertil. Hvis ikke, er det ophavsretsmæssigt ret langt for et citat.--Per Abrahamsen 16. aug 2005 kl. 17:45 (CEST)

Enig. Citatet er nok kommet via denne side, men selvom den del skulle være frigivet til uhæmmet brug (hvad jeg ikke kan se, at det skulle være), så er det for langt et citat at bringe - især ukommenteret.--Heelgrasper 16. aug 2005 kl. 17:55 (CEST)
Det fremgår i hvert fald ikke af siden at at tekststykket er fri. Jeg har fjernet det, men hvad gør Wikipedia egentlig med ophavsretsbrud i forhold til sidernes cvs historie hvor det stadig forefindes??--Per Abrahamsen 16. aug 2005 kl. 18:30 (CEST)

Er det i øvrigt "uden tvivl det vigtigste italienske litterære værk". Det er bestemt vigtigt, men italiensk litteratur har altså produceret andre store værker.--Per Abrahamsen 16. aug 2005 kl. 17:45 (CEST)

Indsatte "sin tids" for at bløde lidt op på det.--Per Abrahamsen 16. aug 2005 kl. 18:33 (CEST)
Jeg har aldrig læst værket - heller ikke da jeg i sin tid oversatte artiklen. Den er hovedsageligt baseret på den hollandske artikel, da jeg blev bedt om at oversætte artiklen af ophavsmanden til den hollandske artikel. Tekststykket fik jeg vedsendt via e-mail af samme person, hvorfor jeg tog det for givet, at tekststykket var public domain. Jeg vil nok gætte på, at Ron har fundet det på den side, Jakob nævner. --Troels.jensen 16. aug 2005 kl. 21:57 (CEST)

Fejlagtig dag for tidspunkt for handlingen[redigér wikikode]

Handlingen foregår ikke Kristi himmelfartsdag men langfredagen år 1300. …