Diskussion:Det Døde Hav

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Huskeliste for Det Døde Hav: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Artiklen bør få et afsnit om geologien. Det engelske afsnit "Geology" er rodet og ikke kildebelagt, så en oversættelse derfra giver ikke mening. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 15. jul 2020, 14:08 (CEST)
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

hvor lang tid har det døde hav egentlig eksiteret ?

Ifølge artiklen på en:wiki var det Døde hav indtil for omkring 3 mill år siden en havbugt, der var forbundet med Rødehavet. På det tidspunkt blev det pga landhævninger og vandstandsænkninger lukket inde uden mulighed for afløb - derfor er vandet ekstremt salt, da det jo aldrig kan løbe ud igen. --Ktp72 7. jun 2007, 21:05 (CEST)