Spring til indhold

Diskussion:Dirty Hands

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vedr. manglende encyklopædisk relevans[rediger kildetekst]

En artikel om et meget ukendt dansk band (kan kun finde http://www.myspace.com/dirtyhands29 som kilde), da jeg har meget svært ved at se den encyklopædiske relevans i. --Froztbyte 5. okt 2007, 21:41 (CEST)

De relaterede artikler om gruppemedlemmerne bør også slettes.--Froztbyte 5. okt 2007, 21:44 (CEST)

Nej! Dette band er meget knøst! Og burde høres af alle verdens mennesker!(Skrev 86.52.155.134 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vi beskæftiger os ikke med, hvordan verden burde være, men hvordan den er. --Heelgrasper 5. okt 2007, 22:42 (CEST)

Dette band eksisterer, derfor findes der en artikel om det på wikipedia. En eventuel udvidelse kommer senere om bandet og medlemmerne.(Skrev FutureAbe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke gruppens reklamemedium, og artiklen er derfor blevet slettet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. okt 2007, 00:04 (CEST)

Artiklen var oprettet af Bruger:Ajers, der er et bandmedlem. Når der ikke er nogen uden for bandets egne rækker, der finder det interessant nok til at skrive en artikel om det, er det næppe encyklopædisk relevant. Hvorfor Bruger:FutureAbe lader som om han/hun har noget med artiklen at gøre kan så undre. --Heelgrasper 6. okt 2007, 00:26 (CEST)