Diskussion:Douglas C-47 Skytrain

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artikelnavn[redigér wikikode]

Hvorfor hedder denne artikel C-47 når det fly, der beskeives kaldes DC-3 i teksten? --Rune Magnussen 8. jun 2005 kl. 20:07 (CEST)

Det er desværre sådan at jeg skønnede i sin tid at der ikke var stof nok til at lave en artikel om både C-47 og DC-3, da det i bund og grund er samme fly, bare med og uden sæder. Så det blev, som det blev. Alternativt skal artiklen hedde DC-3 og (også) beskrive C-47. Nu blev valget så C-47, da det er den udgave, de 2 særskilt beskrevne varianter (EC-47 og AC-47) er bygget over. Men jeg er parat til at bøje mig - min indgangsvinkel var måske for flyvevåbenpræget :-) --Jørgen 8. jun 2005 kl. 20:14 (CEST)
Da der er en omdirigering, er der ikke noget problem. Måske skal der bare lidt præcisering til. --Rune Magnussen 8. jun 2005 kl. 20:21 (CEST)
Det er fint - det er fordelen ved at være mange om det - man bliver nemt blind for fejl i egen tekst. --Jørgen 8. jun 2005 kl. 21:15 (CEST)