Wikipedia:WikiProjekt 2. Verdenskrig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:WWII

WikiProjekt 2. Verdenskrig er et Wikipedia-projekt med det formål at forbedre artikler omhandlende emner i forbindelse med 2. verdenskrig.

Nye artikler (tilføjet manuelt)[rediger kildetekst]

Assessment[rediger kildetekst]

WikiProjekt 2. Verdenskrig kvalitetsvurdering

Tilføj dit navn til denne liste ved at bruge *{{bruger|dit brugernavn}}

Ressourcer[rediger kildetekst]

Jeg er ikke lige klar over om det her er et godt sted at nævne det, men

Historisk Samling fra Besættelsestiden (hsb.dk) har lagt deres samling af illegale blade fra Danmark under besættelsen frem på illegalpresse.dk - der er rigtigt mange samtidige kilder at citere... Lklundin (diskussion) 18. nov 2014, 22:42 (CET)

Da webstedet drives af arkivinstitutionen Historisk Samling fra Besættelsestiden 1940-45, tror jeg godt vi kan regne med at de scannede kopier de distribuerer faktisk viser originalerne. Dermed kan Wikipedia citere, som om vi sad med originalen foran os. Hos Kaj Munk har jeg lagt et eksempel på hvordan Wikipedia kan citere fra illegalpresse.dk. Jeg hører gerne om forslag til forbedring af citeringen. Lklundin (diskussion) 18. nov 2014, 23:38 (CET)

Skabeloner[rediger kildetekst]

Projektrelaterede[rediger kildetekst]

  • {{WPWWII}} benyttes til at registrere artikler som relaterer til WikiProjekt 2. Verdenskrig og placeres på artiklens diskussionsside - {{WPWWII}} fremkalder:
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Wikimedia Commons har medier relateret til:


Stubbe[rediger kildetekst]

I dette projekt anvendes {{2. verdenskrigstub}}

Her er en oversigt over de 59 (pr. d. 20. janar 2012) stubmarkerede artikler: Påbegyndte artikler om 2. verdenskrig

Infobokse og sideboks[rediger kildetekst]

Infoboksen i artiklen Vera von Schalburg har forkert dødsår. Desuden hed hun kun Vera Schalburg. Det var kun hendes bror, der tilføjede "von".--Bornsommer (diskussion) 5. aug 2019, 05:11 (CEST)

Er rettet i wikidata. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. sep 2019, 07:30 (CEST)

Andre[rediger kildetekst]