Diskussion:Drypzone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Formen på rodnet varierer meget mellem plantearter, så jeg har svært ved at se hvordan højden kan være et udtryk for rodnettes radius for andet end et begrænset udsnit af plantearterne.--Per Abrahamsen 14. aug 2005 kl. 14:13 (CEST)

Jeg ser først kommentaren i dag. Derfor det sene svar. Årsagen til, at man - trods din meget rimelige iagttagelse - kan tale om, at højden i reglen svarer til rodenttets radius, ligger i, at de 90 % af det aktive rodnet ligger i de øverste 10 cm af jorden, og det uanset artens genetisk bestemte rodstruktur. Det er altså udstrækningen af disse øverste 90 %, der er tale om.--Sten Porse 15. jan 2007 kl. 10:09 (CET)