Diskussion:Dybbøl Mølle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Møller Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Møller, et forsøg på at koordinere oprettelsen af møllerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Når man besøger siden "Dybbøl Mølle" og finder et link der intet har med Dybøl Mølle at gøre, så forsøger man at slette det. Man bliver så mødt af redigeringskonflikt. Det er måske Wikipedias eneste måde at stoppe et indlæg på. Mvh. Bjørnen (skrev 87.60.213.42 (diskussion • bidrag) 24. aug 2010, 16:46. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bjørn. Der er intet fordækt i det - der er bare tilfældigvis to brugere, der uafhængig af hinanden (med mindre nogen har kigget dig over skuldrene :-) ) er gået i gang med at rette den samme artikel stort set samtidig. I øvrigt er den link til 1000 fortællinger, som du fjernede, væk igen. Jeg forstår dog ikke helt, hvorfor Bruger:Knud Winckelmann tilbageførte dine ændringer i første omgang, for han har selv rettet tilbage igen. Måske kunne det have hjulpet, hvis du i opsummeringsfeltet havde skrevet, hvad dine ændringer gik ud på (bare et lille råd). Mvh. Arne (Amjaabc) 24. aug 2010, 17:57 (CEST)