Spring til indhold

Diskussion:E-cigaret

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Partsindlæg til diskussionsside[rediger kildetekst]

Dette kan være rigtigt, men forekommer at være et partsindlæg:

"E-cigaretter er ikke lugt og genefri! Nicotin er en nervegift og vil også i E-Cigeratter genere kol patienter, astmatikere og især svage, ældre og spædbørn. en stor del af det indhalerede indhold fra E-cigaretten bliver pustet direkte ud i omgivelserne." --87.48.138.98 24. jan 2013, 16:37 (CET)

Afsnit bør slettes[rediger kildetekst]

Det sidste afsnit, hvor der er sat skabelonen "Neutralitet omstridt" bør helt fjernes. Det handler ikke om, hvad en e-cigaret er. Artiklen er fin og dækkende uden at berøre et omstridt emne. Det er vigtigt at acceptere, at at nikotin er en stærk stimulans af nervesystemet. Brug E-cigaret er et mindre sundhedsskadelig alternativ til nikotinafhængige tobaksrygere. Det vides endnu ikke, hvad langtidsvirkningen er. Så ingen grund til at berøre et omstridt emne i en ellers god artikel. --JBM (diskussion) 21. jan 2018, 17:37 (CET)