Diskussion:E-væske

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En der kan hjælpe mig med denne sammenskrivining ? - Jeg er stadig ret ny, og kan ikke rigtig lige helt finde ud af det. Tak på forhånd!:-)

Mvh Lennart.

Det er ikke særligt teknisk. Du vælger målartiklen og indskriver de dele, du finder relevante og trykker gem. Den gamle artikel ændres til en omdirigering ved at erstatte indholdet med #REDIRECT [[Artikelnavn]]. --|EPO| COM: 21. aug 2013, 12:39 (CEST)

Okay, jeg har lavet henvisninger fra elektronisk-cigaret, hvor e-væske nemlig bliver omtalt. Ved ikke om det så er den rigtige måde, hvis du lige vil tjekke for mig ? :-) (Skrev Lennart.p 88 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

At oprette henvisninger er ikke at sammenskrive. Det handler om at de oplysninger, der fremsættes i den gamle artikel (i dette tilfælde E-væske) skal vurderes. De oplysninger, som forekommer at være relevante i den nye artikel (i dette tilfælde E-cigaret), skrives ind i artikelteksten.
Herefter må den gamle artikel anses for at være overflødig. Afhængig af situationen, skal man tage stilling til om den gamle artikel skal slettes helt, eller læseren skal omdirigeres til den nye. I dette tilfælde vil det sidste nok være mere relevant. Så skal du følge fremgangsmåden, som beskrevet ovenfor.
Den nye artikel skal ikke indeholde henvisninger til den gamle, da det skaber et rod. --|EPO| COM: 21. aug 2013, 20:21 (CEST)
Hej Lennart. Du kan læse om at oprette henvisninger til andre sider på Wikipedia her. Kig under "formatering". For sammenskrivning står der lidt her. Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv endelig. Mvh Asger1995 (diskussion) 21. aug 2013, 20:28 (CEST)

Hej igen, Men føler ikke det er fordi artiklerne overlapper hinanden. Jeg læste bare lidt rundt her på wiki og fladt over artiklen om E-cigaretter. Jeg syntes ikke rigtig det var ordentlig beskrevet, hvad der stod omkring E-vækse, så derfor valgte jeg at oprette en mindre artikel omkring dette. Tænke det var en meget god måde at gøre det på. Sidder man så og læser om E-cigaretten og har lyst til at læse mere omkring E-væske, så kan man jo klikke på ordret E-væske og komme frem til min side. Sig endelig til, hvis jeg stadig helt har misforstået det :-) - Ellers ligger der vel en mulighed, for at jeg kan flytte det hele ind under artiklen E-cigarret. Altså så bare oprette et nyt underpunkt eller hvad man nu siger?(Skrev Lennart.p 88 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Spørgsmålet er, om der er tilpas meget at skrive om dette emne, som ikke vedrører emnet e-cigaretter? Personligt hælder jeg mest til at det ville være oplagt at beskrive hele sagen under artiklen om e-cigaretterne. Hvis der en dag bliver skrevet særligt meget om væsken, kan man oprette en uddybende artikel. Men indtil det sker, må det være mest hensigtsmæssigt at beskrive det under ét. --|EPO| COM: 22. aug 2013, 09:54 (CEST)

Sådan, nu har jeg istedet flyttet det ind under artiklen elektronisk-cigaret. Men er bare nu i tvivl om, hvorvidt jeg har mulighed for at slette den gamle om E-væske, hvilken ikke har noget indhold udover overskriften ?? (Skrev Lennart.p 88 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kun administratorer har mulighed for at slette sider. Almindelige brugere har kun mulighed for at tømme siden for indhold. Men jeg mener nu ikke at det er nødvendigt at slette siden. Det vil nok være mere hensigtsmæssigt at lade den omdirigere til samleartiklen. --|EPO| COM: 22. aug 2013, 10:59 (CEST)

Men den omdirigering, var da præcis det jeg havde gjort før ?? - Undskyld jeg måske ikke lige helt har styr på det her wikipedia endnu, men syntes det er spændende så prøver bare også samtidig at lære noget mere om det :-) (Skrev Lennart.p 88 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Næ.. Det havde du ikke. Du fjernede alt indhold fra siden. Det fremgår jo af historikken. --|EPO| COM: 22. aug 2013, 11:15 (CEST)

Ja, men før jeg havde fjernet indholder. Der havde jeg henvist til elektronis cigaret, altså med [[ ]] hvergang ordret stod der. Ligeledes havde jeg gjort med andre ord, der fandtes andre artikler om. Dernæst havde jeg i Elektronisk cigaret sat [[ ]] rundt om de steder hvor, der stod E-væske, således der henviste til hinanden. (Skrev 2003:61:e90d:6701:281b:d08a:a79:dc6e (diskussion • bidrag) 22. aug 2013, 11:44‎. Husk at signere dine indlæg.)