Diskussion:Edo (Nigeria)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Staten Edo er en stat i det nuværende Nigeria og opslaget Edo (staten Edo i Nigeria) har derfor højere prioritet end opslaget Edo i forhold til Tokyo's tidligere navn - derfor denne opsætning af siden.

Diskussionsindlægget er længere end selve artiklen :-). Måske skulle der fyldes lidt information på? JKrons 29. maj 2007 kl. 00:56 (CEST)
Der skal også være en vej herfra til Edo (sprog). Det bør nok overvejes, om der ikke skal være en flertydig artikel her. --Heelgrasper 29. maj 2007 kl. 01:05 (CEST)
Og mon ikke hardcore Star Trek-fans kunne tænke sig at reservere plads til en kommende artikel om Edo-racen i deres univers :-) - apw 29. maj 2007 kl. 01:14 (CEST)

Så er der fyldt mere på til de utålmodige :-) Årsagen til at artiklen pludselig fremstod meget kort skyldtes at jeg var igang med at lave en størrere ændring da nogen redigerede artiklen tilbage til den oprindelige redirigering og mine rettelser derved gik tabt :-( - Softron 29. maj 2007 kl. 01:16 (CEST)

Den med at flere redigerer på den samme artikel på samme tid, kan være irriterende - problemet kan dog undgås ved at oprette en privat sandkasse og færdiggøre artiklerne der, inden de lægges ud i den rigtige Wikipedia. Derved forebygger man redigeringskonflikter - apw 29. maj 2007 kl. 01:25 (CEST)

Start en diskussion om Edo (Nigeria)

Start en diskussion