Diskussion:Egeskov Mølle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Møller Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Møller, et forsøg på at koordinere oprettelsen af møllerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Denne artikel er en let bearbejdet udgave af beskrivelsen på Svendborg Museums hjemmeside. Jeg er ansat på museet, administrerer dets hjemmeside og er bemyndiget til at anvende materiale herfra på Wikipedia.--Sarkla 18. nov 2008, 13:53 (CET)

Så er du muligvis for tæt på - man bør ikke skrive om sig selv, sin arbejdsplads eller sine projekter. Jeg bemærker desuden, at der ikke var noget link til Egeskov Mølle, før du oprettede det - med andre ord: der er ingen andre skribenter, der har ment at det var oplagt at have en artikel om møllen. --Palnatoke 18. nov 2008, 14:08 (CET)
Som udgangspunkt er jeg enig med Palnatoke, da det strider imod gængs praksis. På den anden side mener jeg at artiklen fremstår ret velafbalanceret og informativ, og ikke synes at indeholde noget der kan siges at være hverken reklame eller POV. --Saddhiyama 18. nov 2008, 14:22 (CET)

Jeg er bevidst om, at wikipedia ikke er en reklamesøjle. Jeg har derfor i dette og andre opslag, der berører Svendborg Museum, bestræbt mig på holde teksten nøgtern og informativ og uden svulstigt PR-sprog. Er det ikke lykkedes, står det jo andre frit at redigere opslaget. At et opslag om Egeskov Mølle skulle være overflødigt, stiller jeg mig uforstående overfor. Den opfattelse mener jeg, er helt imod wikipedias ånd. Fakta er desuden, at der er tale om en fredet bygning, som der gennem årene er brugt millioner af skattekroner på at restaurere og vedligeholde.--Sarkla 18. nov 2008, 14:39 (CET)

Det gælder jo for så mange gamle rønner :-) Jeg siger ikke at artiklen er overflødig, men blot at man kan argumentere for at det ikke var "dens tur" endnu - på den anden side er det netop en udmærket og afbalanceret artikel, så du skal være mere end velkommen til også at skrive om andre sydfynske museer og møller. --Palnatoke 18. nov 2008, 21:40 (CET)