Diskussion:Einar Middelboe

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet kategorien "Landsholdsspillere fra Danmark (fodbold)" fra denne herre, da han i modsætning til sine to brødre aldrig har spillet en landskamp. Det står der oven i købet også i artiklen tekst. Der er mange, der har været udtaget uden at få debut. Dem skal vi ikke til at have med også, så Einar kommer desværre ikke med i det fine selskab. Willierap 12. sep 2009, 20:17 (CEST)