Diskussion:Encefaleringskvotient

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I henhold til engelske wiki måles den følelsmæssige intelligens som Emotionel Kvotient, mens Encefaleringskvotient er hjernens størrelse i forhold til kroppen. Det vil sige at beskrivelsen i denne artikel er forkert. Det stemmer også med hvad jeg iøvrigt kan finde på google om emnet.--LundenJensen 24. apr 2007 kl. 20:30 (CEST)

Det har du helt ret i, det omtales endda i vores egen artikel Intelligenskvotient - apw 24. apr 2007 kl. 20:32 (CEST)

Som det fremgår overnfor, er artiklen noget rod. Den konkurrerende artikel Encefaliseringskoefficient linker til en anden side i wikidata, og der er i følge de to forskellige Wikidata-emner tilsyneladende tale om over- og underbegreber, hvilket ikke fremgår af nogle af de to danske artikler. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2017, 11:34 (CEST)