Diskussion:Engelsk bulldog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sammenskrivning[redigér wikikode]

En bruger som åbenbart mener at engelsk bulldog og bulldog er det samme, omdirigerede denne artikel til den meget lille stub Bulldog. Det har jeg rettet tilbage fordi det fjernede en masse information uden nogen givet begrundelse. Hvis det er rigtigt at de to titler dækker over det samme, bør artiklerne i stedet sammenskrives. Byrial 17. mar 2009, 00:44 (CET)

Bibehold artiklerne om forskellige doggertyper[redigér wikikode]

Ikke alle doggere har samme ophav, og derfor bør artikler der omhandler disse typer eksistere i Wikipedia. Jeg foreslår i stedet for, at vi i fællesskab opretter en artikel om 'bulldog', hvor doggere beskrives overordnet. I denne artikel kan der tilknyttes interne henvisninger til de respektive doggere.--PublicLibrarian 17. mar 2009, 00:55 (CET) Det vil sige, at artikler som fx Engelsk bulldog og fransk bulldog bibeholdes.--PublicLibrarian 17. mar 2009, 00:56 (CET)

På engelsk er British bulldog og English bulldog begge betegnelser for det som officielt kun hedder bulldog ifølge artiklen en:Bulldog, men det samme behøver jo ikke nødvendigvis at være tilfældet på dansk. Det lyder for mig som et udmærket forslag at udbygge artiklen Bulldog til at være en ækvivalent til den engelske en:Bulldog breeds, evt. med en flertydighenvisning i toppen til engelsk bulldog. Byrial 17. mar 2009, 01:20 (CET)
Jeg har hermed udvidede artiklen 'Bulldog', der overordnet beskriver bulldog-racens oprindelse. I omtalte artikel er der interne links til øvrige artikler omhandlende de specifikke bulldogracer, herunder link til denne artikel (engelsk bulldog). --PublicLibrarian 2. apr 2009, 15:54 (CEST)