Diskussion:Enheduanna

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Enheduana[rediger kildetekst]

Jeg ved ikke, hvordan man laver en viderestilling fra en søgning til en artikel hvis et navn kan skrives på flere forskellige måder? Hendes navn skrives også med et N WikiFiemus (diskussion) 20. feb 2021, 16:16 (CET)

@WikiFiemus: Det kan gøres ved Hjælp:Omdirigeringer. Så opretter du en ny artikel med det andet navn og så laver den til en omdirigering til denne. --SimmeD (diskussion, bidrag) 20. feb 2021, 16:19 (CET)
For at gøre det lidt nemmere, da hjælpe-siderne kan virke lidt uoverskuelige, så tilgår du siden Enheduana (som ikke eksistere på nuværnede tidspunkt), tilføjer "#REDIRECT [[Enheduanna]]" og så trykke på gem knappen. Så oprettes der en omdirigering. --SimmeD (diskussion, bidrag) 20. feb 2021, 16:25 (CET)