Diskussion:Erantis (art)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Der er nogle der siger at en erantis (eranthis) først blomstrer et par år efter den bliver plantet. Er det rigtigt? kh Ida k.

  • Det er rigtigt, at det tager et par år, før unge frøplanter af Have-Erantis har samlet energi nok i rodknolden, så de kan blomstre. Hvis man køber knolde til plantning i haven, så har de overstået denne fase, og derfor blomstrer de straks næste forår (og de følgende forår). Mvh.--Sten Porse 4. mar 2009, 21:47 (CET)

Giftig?[redigér wikikode]

Ifølge http://en.wikipedia.org/wiki/Eranthis er haveerantis ikke giftig, selv om planter af familien Aconitum ellers er det. Er der nogen der vil forsøge? (skrev 62.243.244.130 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er dumt at stole på oplysninger i Wikipedia - specielt dem uden kildeangivelse som i en:Eranthis - hvis det drejer sig om vigtige ting som for eksempel ens helbred. Der er en grund til at de er et link til Forbehold på alle sider. Byrial (diskussion) 30. mar 2013, 16:09 (CET)