Diskussion:Esbjerg forenede Boldklubber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

de to største esbjergensiske klubber, E.B. 98 og Esbjerg Amatør Klub (EAK) fusionerede efter 12 års intern kamp mellem moderklubberne.

En kamp mellem klubber kan næppe være intern. Den kan muligvis have været intens eller lokal. Det er heller ikke helt klart, hvem moderklubberne er. Sprogligt må det forståes i retning af, at E.B. 98 og EAK havde nogen moderklubber, men det virker urimeligt.

Det er forøvrigt også noget uklart, hvad det er for nogen mesterskaber, der nævnes i artiklen.--Heelgrasper 26. jul 2005 kl. 15:51 (CEST)

Artiklen er rodet og uoverskuelig. --Palnatoke 16. jan 2006 kl. 11:18 (CET)

Måske fejlagtig information[rediger kildetekst]

Man skriver normalt kilder til sidst i artiklerne på Wikipedia, men hvad gør man i tilfældet "Topscorere", hvor det kan betvivles, at fakta er 100% korrekt? I dette tilfælde er der en kilde, som angiver enkelte topscorere fra før 1998, men hvor der ikke kan garanteres for rigtigheden. I øjeblikket angives det i teksten, at der kan være fejl i dataene. Topscorere fra 1998 og derefter er kontrolleret på klubbens hjemmeside.

Så skulle der være ryddet op i artiklen. --C.thure 19. jan 2006 kl. 23:48 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Yann slettede Image:Fodbold_efb_logo.png: duplicate, copyvio;

-- CommonsTicker 31. dec 2006 kl. 03:13 (CET)

Du bør nok sikre dig via Commons:OTRS, at tilladelsen er tilstrækkelig. De skal bruge din oprindelig spørge-mail, samt svaret fra klubben. --|EPO| 14. jan 2007 kl. 18:30 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Megapixie satte slettemarkør Template deletion requestTemplate:PD-BrazilGov: Template deletion.(diff); Images:

-- CommonsTicker 1. feb 2007 kl. 07:13 (CET)

Ove Pedersen[rediger kildetekst]

Ove Pedersen er ikke træner fra 2009- ? HAN ER MANAGER!!!!! (Skrev 80.198.250.9321. nov 2009, 11:09 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Peter Stubbe[rediger kildetekst]

Under 13 Trænere findes et aktivt link vedr. træner Peter Stubbe (1972) - men linket peger på en seriemorder fra 1500-tallet, hvilket må være en fejl! -- --Frank Madsen 04. feb 2011 kl. 11:37(CET)

Den slags problemer kan jo opstå, når flere forskellige personer har samme navn. Men jeg har rettet henvisningen, så den peger et andet sted hen. Nu mangler artiklen om ham bare at blive skrevet. --|EPO| COM: 4. feb 2011, 11:47 (CET)