Diskussion:Europa-Kommissionen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Europa-Kommissionen er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Europa-Kommissionen har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 12, 2017.
Stock post message.svg Huskeliste for Europa-Kommissionen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Årstal på overskrifterne i historieafsnittet. Navnene er temmelig intetsigende, hvis man ikke i forvejen kender til personerne, så til tilføjelse af årstal for deres embedesperiode vil give bedre overblik. Toxophilus (diskussion) 20. jan 2017, 15:55 (CET)
    • Yes check.svg Gjort, har omformuleret og indsat årstal --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. jan 2017, 14:47 (CET)
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.