Diskussion:Fællesskabets Mindelund af 1969

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der er lige et par bemærkninger til denne artikel, som andre gerne lige må overveje:

  1. Jeg har bevidst ikke angivet den helt præcise placering. For mig personligt drejer det sig om, at jeg for ikke så længe siden efterspurgte den præcise placering hos en person med løfte om, at jeg ikke efterfølgende ville fortælle den vidt og bredt. Selvom jeg aldrig fik den præcise placering fra vedkommende (jeg fandt selv ud af det) vil jeg selvfølgelig ikke løbe fra det løfte, og har derfor kun været så præcis som foreningen bag selv er i sin præsentation af mindelunden på http://www.frikorps-danmark.dk/mindelundmain.htm . Hvis andre vil angive den præcise placering bør det efter min mening først lige overvejes, at stedet flere gange har været udsat for hærværk, hvoraf en del tilfælde pudsigt nok har været kort efter pressedækning. Personligt ville jeg synes det var kedeligt, hvis det næste gang skete efter at nogen havde fået de helt præcise koordinater fra Wikipedia. Det skal dog ikke forståes sådan, at jeg ønsker en form for censur her, men måske kunne folk lige vende tanken et par gange, før de påfører koordinater eller en nærmere vejbeskrivelse.
  1. Jeg er noget i tvivl om navnet. Fonden bag hedder helt sikkert "Fællesskabets Mindefond af 1969", men om mindelunden direkte hedder det samme, blot med -lund i stedet for -fond er jeg ikke 100% sikker på, selvom det skrives flere steder. I mangel af et bedre navn har jeg dog brugt det alligevel.

Artiklen er vist i øvrigt blevet lidt overfyldt med noter, men jeg kunne ikke rigtig se andre måder at gøre det på. Oplysningerne har nemlig måttet sammenstykkes fra en del forskellige steder. Hvis nogen synes, at antallet kan mindskes lidt på en eller anden facon må det selvfølgelig meget gerne gøre det. Det er jo nogen gange lettere for andre at se :). --Heelgrasper 27. apr 2007 kl. 02:55 (CEST)

Placering[rediger kildetekst]

Det er efterhånden en del år siden, at jeg oprettede den her artikel, og ganske naturligt er der kommet lidt tilføjelser og ændringer til siden. Jeg studsede dog lidt over den angivne placering med koordinater, da den ikke er korrekt. Ud fra de overvejelser, jeg i sin tid angav ovenfor ønsker jeg ikke at tilføje de korrekte koordinater, men det giver vel ikke megen mening at have koordinater angivet, når de ikke passer? --Heelgrasper (diskussion) 22. feb 2014, 21:26 (CET)