Diskussion:Førstehjælp

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Mon ikke folk der vil søge efter denne artikel vil søge efter førstehjælp, og er det ikke mere alment brugt end det ord som artiklen hedder nu? Onkel Tuca 29. jul 2006 kl. 22:21 (CEST)

jo rigtigt, kan du lave en "omstilling"? Glow 29. jul 2006 kl. 22:24 (CEST)

Hvor uddybende behøver denne artikel at være? Der findes allerede en bog på Wikibooks [1]. Vil det ikke være logisk at bruge den til detaljerne og nøjes med en kort beskrivelse af emnet her? Selvfølgelig med en henvisning til bogen. --TCI 20. feb 2007 kl. 10:33 (CET)

Førstehjælpens fire hovedpunkter er ændret til[rediger kildetekst]

  1. Skab sikkerhed
  2. Vurdér personen
  3. Tilkald hjælp
  4. Giv førstehjælp

Man kan dog også vælge de tre hovedpunkter ved ulykker:

  1. Skab sikkerhed
  2. Giv førstehjælp
  3. Tilkald hjælp

Kilde: http://xn--frstehjlpsrd-3cbj7x.dk/2016/01/revision-af-forstehjaelpens-hovedpunkter/
(Skrev 131.165.60.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Uencyklopædisk[rediger kildetekst]

Uanset hvor glimrende, man kan synes, at artiklen gør rede for, hvordan man yder førstehjælp, så er indholdet vel et eksempel på, hvad Wikipedia ikke er. Der er store afsnit, der beskriver fremgangsmåde, dvs. artiklen falder ind under punkt 21 i afsnittet om, hvad Wikipedia-artikler ikke er.

En encyklopædisk beskrivelse af emnet skal naturligvis beskrive, hvad førstehjælp er, men ikke med fremgangsmåde beskrevet på punktform og i anden person. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jun 2017, 10:41 (CEST)