Diskussion:Falsterpiben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Falsterpiben blev i 1985 fundet under udgravningen af et mindre vendisk skibsværft nær Nørre Snekkebjerg ved Fribrødre Å på Falster

Er det ikke et vikingeskibsværft, man har fundet der? I det hele taget ville det være rart med en kildehenvisning i artiklen. --Heelgrasper 4. feb 2007 kl. 03:24 (CET)

Jeg må indrømme, jeg kun har set, at det skulle være et vendisk skibsværft være nævnt af én kilde, men jeg har til gengæld endnu ikke set at det skulle være et vikingeskibsværft, så jeg har derfor helt undladt at nævne det. Det er dog fra vikingetiden. Måske det er det, du tænker på? --Alfader 4. feb 2007 kl. 20:44 (CET)