Diskussion:Favorit FM

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har fjernet {{tætpå}}, da artiklen godt nok ikke var så uneutral som man skulle tro. --Masz () 27. aug 2009, 18:48 (CEST)

Neutral eller ikke neutral.. facts er at det er Programchef Peder Toft der står bag artiklen. Så efter min bedste overbevisning er den meget {{tætpå}}. --Pusleogpixi 27. aug 2009, 18:52 (CEST)
Det er rigtigt, men det er vel kun pga. neutraliteten vi har tætpå-reglen. Hvis sletning skal diskuteres, så er det vel notabilitet, ikke tætpå... --Masz () 27. aug 2009, 18:54 (CEST)
Tjo, tja... men jeg er som ikke uenig i at artiklen har sin berettigelse her (bor selv i Viborg)... men på skabelonen: {{tætpå}} står der "- da den ser ud til at være skrevet af en person der er for tæt på til at kunne være neutral i sin vurdering af artiklens relevans.... - og jeg vil mene at en Programchef er meget tæt på. - og hvis han må oprette... ja, så skylder jeg og andre rigtig rigtig mange undskyldninger væk til andre, som har fået slettet lignende pga. deres nære tilknytning til emnet. --Pusleogpixi 27. aug 2009, 19:01 (CEST)